Buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg

Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg is een buurt in de wijk Wijk 01 Beek-Zuid. De buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg heeft 40 inwoners waarvan 20 mannen en 20 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg 10 kinderen onder de zestien jaar en 10 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 10 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 734 km² waarvan 734 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 20 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 20 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 0 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg heeft een totale woningvoorraad van 16.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 2,00 km, grote supermarkt 1,80 km, kinderdagverblijf 1,30 km en tot slot de afstand tot school 1,30 km.


Naam
Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg
Wijk
Wijk 01 Beek-Zuid
Gemeente
Beek