Buurt Verspreide huizen Leuvenum

Verspreide huizen Leuvenum is een buurt in de wijk Wijk 01 Speuld. De buurt Verspreide huizen Leuvenum heeft 70 inwoners waarvan 35 mannen en 35 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Leuvenum 15 kinderen onder de zestien jaar en 20 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 5 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 394 km² waarvan 394 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 30 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 30 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 0 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Leuvenum heeft een totale woningvoorraad van 26 waarvan 73 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 8 procent koopwoningen de overige 92 procent huurwoningen. Tot slot heeft 92 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 8 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Inkomen

Van alle inwoners in deze buurt hebben 100 een inkomen.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 4,70 km, grote supermarkt 5,30 km, kinderdagverblijf 4,40 km en tot slot de afstand tot school 4,40 km.


Naam
Verspreide huizen Leuvenum
Wijk
Wijk 01 Speuld
Gemeente
Ermelo