Buurt Industrieterrein Dombosch

Industrieterrein Dombosch is een buurt in de wijk Wijk 00 Raamsdonksveer. De buurt Industrieterrein Dombosch heeft 60 inwoners waarvan 35 mannen en 25 vrouwen. Er wonen in Industrieterrein Dombosch 5 kinderen onder de zestien jaar en 5 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 5 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 310 km² waarvan 248 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 35 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 20 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Industrieterrein Dombosch heeft een totale woningvoorraad van 26 waarvan 69 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 35 procent koopwoningen de overige 65 procent huurwoningen. Tot slot heeft 100 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 0 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 2,50 km, grote supermarkt 1,70 km, kinderdagverblijf 1,80 km en tot slot de afstand tot school 1,80 km.


Naam
Industrieterrein Dombosch
Wijk
Wijk 00 Raamsdonksveer
Gemeente
Geertruidenberg