Buurt Verspreide huizen Raamsdonksveer

Verspreide huizen Raamsdonksveer is een buurt in de wijk Wijk 00 Raamsdonksveer. De buurt Verspreide huizen Raamsdonksveer heeft 75 inwoners waarvan 35 mannen en 40 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Raamsdonksveer 5 kinderen onder de zestien jaar en 25 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 5 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 385 km² waarvan 347 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 25 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 35 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 15 welke zijn gescheiden waarvan er 5 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Raamsdonksveer heeft een totale woningvoorraad van 69 waarvan 19 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 17 procent koopwoningen de overige 83 procent huurwoningen. Tot slot heeft 25 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 75 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 2,20 km, grote supermarkt 1,50 km, kinderdagverblijf 1,20 km en tot slot de afstand tot school 1,40 km.


Naam
Verspreide huizen Raamsdonksveer
Wijk
Wijk 00 Raamsdonksveer
Gemeente
Geertruidenberg