Buurt Bedrijventerrein De Corridor

Bedrijventerrein De Corridor is een buurt in de wijk Wijk 00 IJsselstein. De buurt Bedrijventerrein De Corridor heeft 70 inwoners waarvan 40 mannen en 30 vrouwen. Er wonen in Bedrijventerrein De Corridor 15 kinderen onder de zestien jaar en 5 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 15 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 15 km² waarvan 15 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als matig stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 35 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 30 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 10 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Bedrijventerrein De Corridor heeft een totale woningvoorraad van 19.

Inkomen

Van alle inwoners in deze buurt hebben 100 een inkomen.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 1,00 km, grote supermarkt 1,00 km, kinderdagverblijf 1,00 km en tot slot de afstand tot school 0,90 km.


Naam
Bedrijventerrein De Corridor
Wijk
Wijk 00 IJsselstein
Gemeente
IJsselstein