Buurt Industrieterrein Lage Dijk

Industrieterrein Lage Dijk is een buurt in de wijk Wijk 00 IJsselstein. De buurt Industrieterrein Lage Dijk heeft 40 inwoners waarvan 20 mannen en 20 vrouwen. Er wonen in Industrieterrein Lage Dijk 5 kinderen onder de zestien jaar en 10 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 15 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 42 km² waarvan 42 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als matig stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 30 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 15 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 10 welke zijn gescheiden waarvan er 5 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Industrieterrein Lage Dijk heeft een totale woningvoorraad van 14.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 1,20 km, grote supermarkt 1,00 km, kinderdagverblijf 1,10 km en tot slot de afstand tot school 1,40 km.


Naam
Industrieterrein Lage Dijk
Wijk
Wijk 00 IJsselstein
Gemeente
IJsselstein