Buurt Buitengebied Geregt

Buitengebied Geregt is een buurt in de wijk Erp. De buurt Buitengebied Geregt heeft 175 inwoners waarvan 90 mannen en 85 vrouwen. Er wonen in Buitengebied Geregt 20 kinderen onder de zestien jaar en 30 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 15 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 487 km² waarvan 482 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 75 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 85 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Buitengebied Geregt heeft een totale woningvoorraad van 62 waarvan 95 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 92 procent koopwoningen de overige 8 procent huurwoningen. Tot slot heeft 94 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 6 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Inkomen

Van alle inwoners in deze buurt hebben 100 een inkomen.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk km, grote supermarkt 4,50 km, kinderdagverblijf 2,00 km en tot slot de afstand tot school 2,20 km.


Naam
Buitengebied Geregt
Wijk
Erp
Gemeente
Meierijstad