Buurt Verspreide huizen polder Oldebroek

Verspreide huizen polder Oldebroek is een buurt in de wijk Wijk 00 Oldebroek. De buurt Verspreide huizen polder Oldebroek heeft 45 inwoners waarvan 25 mannen en 20 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen polder Oldebroek 10 kinderen onder de zestien jaar en 10 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 5 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 442 km² waarvan 442 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 20 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 20 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 0 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen polder Oldebroek heeft een totale woningvoorraad van 13.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 1,70 km, grote supermarkt 1,50 km, kinderdagverblijf 1,70 km en tot slot de afstand tot school 1,70 km.


Naam
Verspreide huizen polder Oldebroek
Wijk
Wijk 00 Oldebroek
Gemeente
Oldebroek