Buurt Verspreide huizen Velp-Noordoost

Verspreide huizen Velp-Noordoost is een buurt in de wijk Wijk 02 Velp. De buurt Verspreide huizen Velp-Noordoost heeft 15 inwoners waarvan 5 mannen en 10 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Velp-Noordoost 5 kinderen onder de zestien jaar en 5 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 10 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 257 km² waarvan 257 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 5 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 5 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 0 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Velp-Noordoost heeft een totale woningvoorraad van 6.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 2,40 km, grote supermarkt 2,70 km, kinderdagverblijf 2,00 km en tot slot de afstand tot school 2,20 km.


Naam
Verspreide huizen Velp-Noordoost
Wijk
Wijk 02 Velp
Gemeente
Rheden