Buurt Verspreide huizen Velp-Zuidoost

Verspreide huizen Velp-Zuidoost is een buurt in de wijk Wijk 02 Velp. De buurt Verspreide huizen Velp-Zuidoost heeft 75 inwoners waarvan 40 mannen en 35 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Velp-Zuidoost 15 kinderen onder de zestien jaar en 15 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 15 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 334 km² waarvan 306 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als weinig stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 35 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 30 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 5 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Velp-Zuidoost heeft een totale woningvoorraad van 32 waarvan 94 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 72 procent koopwoningen de overige 28 procent huurwoningen. Tot slot heeft 94 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 6 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Inkomen

Van alle inwoners in deze buurt hebben 100 een inkomen.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 2,00 km, grote supermarkt 1,20 km, kinderdagverblijf 0,60 km en tot slot de afstand tot school 0,70 km.


Naam
Verspreide huizen Velp-Zuidoost
Wijk
Wijk 02 Velp
Gemeente
Rheden