Wijk Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas

Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas is een wijk in de gemeente Brielle. De wijk Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas heeft 30 inwoners waarvan 15 mannen en 15 vrouwen. Er wonen in Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas 5 kinderen onder de zestien jaar en 10 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 5 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 233 km² waarvan 122 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze wijk betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze wijk wonen 10 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 20 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De wijk Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas heeft een totale woningvoorraad van 13.

Voorzieningen

In de wijk is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 4,30 km, grote supermarkt 4,70 km, kinderdagverblijf 4,90 km en tot slot de afstand tot school 4,50 km.


Naam
Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas
Gemeente
Brielle

Buurten in Wijk 03 Recreatiestrook Brielse Maas


Recreatiestrook Brielse Maas