Wijk Haren Land

Haren Land is een wijk in de gemeente Groningen. De wijk Haren Land heeft 1770 inwoners waarvan 890 mannen en 880 vrouwen. Er wonen in Haren Land 220 kinderen onder de zestien jaar en 475 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 130 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 3632 km² waarvan 3151 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze wijk betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze wijk wonen 735 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 855 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 180 welke zijn gescheiden waarvan er 70 zijn gescheiden door overlijden van de partner.


Naam
Haren Land
Gemeente
Groningen

Buurten in Haren Land


EssenNoordlarenOnnenPaterswolde (gedeeltelijk)Verspreide huizen Onner EschVerspreide huizen op de HondsrugVerspreide huizen ten oosten van de HondsrugVerspreide huizen ten westen van Noord-Willemskanaal